Featured

Mart Hoogkamer deelt slecht nieuws: “Kan niet meer optreden”

today25/02/2018 9

Achtergrond
share close

Mart Hoogkamer moet een flinke tegenslag verwerken. De bekende hitzanger deelt op zijn Instagram-account dat hij ziek is. Helaas zal dit voor teleurstelling zorgen bij zijn fans aangezien hij voorlopig niet kan optreden.

Griep

Mart is erg aangedaan en schrijft: ”100000 x excuses. Mijn optreden morgen in Holland Casino moet ik afzeggen, want de griep heeft me te pakken.”

Hij voegt eraan toe: ”Heel heftig, met koorts, kotsen en pijn over mijn hele lichaam. Het doet me veel dat ik mijn fans die waren van plan te komen, teleur moet stellen. Ik hoop snel beter te zijn en jullie te zien.”

Eerder dit jaar was Mart volledig uitgeput. Hij was niet meer in staat om op te treden en moest op doktersadvies strikte rust nemen.

Dit was in juli van dit jaar. Mart zou eigenlijk op 25 juli terugkeren, maar zijn management stelde dit uit tot 12 augustus.

Burn-out

”Ik was slechts een schaduw van wie ik was. Terugkijkend op die periode zou je kunnen zeggen dat ik een burn-out en een lichte depressie had”, vertelde Hoogkamer aan Story. Hij gaf ook toe dat hij grenzen had overschreden en dat hij beter naar zijn moeder had moeten luisteren.

Wij wensen hem een snel en goed herstel toe.

 

Geschreven door admin

Rate it

0%